HTML

Vöry kalandjai Angliában

Kalandjaim a kezdetektől a munkavállalásig és személyes tapasztalataim és élményeim kint Angliában.

Friss topikok

  • budaa: te kaptál jó erkölcsi bizonyítványt? :D keveset tudnak rólad :D (2009.02.24. 22:48) Papírok beszerzése
  • katacshc: Vigyázz magadra tökfej és minden Guinnest értünk igyál:) (2009.02.23. 14:03) HOLNAP HOLNAP HOLNAP !!!
  • Janina13: na,végre kommolhatok :D...... Már alig várom,hogy olvasgassam a kalandjaidat =) Megvan a repjegy..... (2009.01.13. 00:10) Let me introduce myself

Linkblog

2009.02.09. 17:31 Vöry20

Two weeks left

Hát igen, mint a cím is mutatja mindössze két hét van hátra az indulásomig Angol földre, illetve ha nagyon pontos akarok lenni akkor két hét múlva ilyenkor már Budapesten leszek Ferihegyen, mert két órával a felszállás előtt kezdődik meg a Check-in. 

Ha az ismereteim nem csalnak, akkor papír ügyeim már nincsenek hátra, márcsak a bőröndbe kell egy próba bepakolást szimulálnom, mert a feladható bőrönd súlya maximum 15 kilogramm lehet, nemviszek semmilyen felesleges dolgot amit ott is szarér hugyért beszerezhetek pl törölköző meg ilyenek, elég lesz a ruháimat belepréselni a táskába. Továbbá viszem magammal még a fel a repcsire a laptopom, meg egy hátizsákot benne iratokat meg a fényképezőm meg még kitalálom mivel töltöm ki azt a helyet a hátizsákban, ez még a jövő zenéje.

A napokban összehoztam egy hivatalos angol nyelvű önéletrajzot, amin természetesen majd biztos kell még finomítanom, hozzá tenni vagy esetleg elvenni valamit belőle, de erre majd kint fogok sort keríteni.

Elég szar, hogy sötétben fogok repülni, mert szeretnék fényképezni a repülőút alatt, remélem azért nemcsak felhőket látok..

Már elterveztem az első lépéseket is kint, hogy mindjárt másnap azaz február 24-én mivel indítom a napot. Feltérképezem a környéket, ismerkedek a környező utcákkal, környező boltokkal, szerzek angol sim kártyát valamelyik sarki fűszeresnél, regisztrálok a helyi munkaközvetítő ügynökségekbe meg hasonlók.

Hirtelen most ennyire futotta, majd még jelentkezem a maradék két hétben valamikor.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://voryintheuk.blog.hu/api/trackback/id/tr27932766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása